TILL MINNE AV Sigismund “Siggi” Feilhauer

Onsdagen den 8 april, 2020 lämnade en kär och trogen medlem oss. Siggi avled i en hjärtattack den morgonen.

Siggi har sedan sin ankomst till kubben 2003 bidragit med mycket för vår förening. Han ställde alltid upp för matcher och var en klippa på planen, hans storlek och styrka fick motståndarna verkligen känna på. Siggi var också engagerad i rekrytering av flertal tongivande spelare och han var i högsta grad delaktig i vår marknadsföring. Han tog fram allt ifrån reklamskyltar och banderoller till matchtröjor. Dessa artiklar var i huvudsak sponsrade av honom själv.

Siggi uppskattades inte bara av oss i MRC utan i en vidare krets. Efter avslutad a-lags karriär fortsatte han med spel i ett flertal Old Boys lag, så som Vintage Vikings, Skåne OBR och MRC Ruggers där han fortsatte sprida glädje och visioner.

Det är med stor sorg vi säger farväl till honom. Han kommer att vara otroligt saknad.

Våra tankar går till hans familj och vi beklagar djupt deras sorg.
Siggi blev 51 år gammal
Vila i frid

Siggi kommer begravas torsdagen den 30 april kl 14:00, detta vid Trons kapell, Limhamns kyrkogård. Eftersom det råder Coronatider finns det inte möjligheter att delta på själva ceremonin, men om man vill komma efter denna så finns det möjligheter att komma in allt eftersom det finns plats i kapellet för ett farväl.

Minnesstunden kommer att hållas på Drumbar samma dag kl. 16:00.

Leave a comment